Onze missie

Over team motivation

Over Team motivation

Onze Missie

Ik ben Hicham Aouled, de oprichter van Team Motivation. Ik ben een bevlogen trainer en sporter. Op basis van de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan met het trainen van zowel groepen als individuen heb ik een unieke visie ontwikkeld. Ik geloof sterk in de positieve gezondheidseffecten van workouts in de buitenlucht. Door veel buiten te sporten, raakt het lichaam aan de weerselementen gewend en neemt de weerstand toe. Door samen kou of warmte te trosteren geeft een outdoor workout ook het gevoel van een teamprestatie.

Van bureau naar workout in 5 minuten

In vijf minuten van het bureau of de vergadertafel naar een uurtje buiten sporten. Hoe fijn is dat? Na een workout van Team Motivation voelen uw werknemers zich weer opgefrist. Een sportende werknemer verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder.

Bijdragen aan een gezonde werkplek

In de Arbowet is vastgelegd dat iedere werknemer recht heeft op een veilige en gezonde werkplek. Ook vitaliteitsmanagement wordt steeds belangrijker. Met Team Motivation draagt u als werkgever bij aan een gezonde leefstijl met voldoende beweging van uw werknemers.

Teambuiliding en persoonlijke groei

Team Motivation laat uw werknemers focussen op persoonlijke groei en doelen. Door het tegen elkaar op te nemen, samenwerken of door elkaar uit te dagen worden uw werknemers als vanzelf een hechter team. Want sport verbroedert.

Trainers

Marc

Mijn naam is Marc en sinds 2016 ben ik verbonden aan TeamMotivation Amsterdam. 

Met veel plezier verzorg ik al jarenlang bijna dagelijks een training voor dit mooie sportbedrijf. Reeds op jonge leeftijd ben ik intensief bezig met sport: vanaf mijn achtste levensjaar tot mijn negentiende heb ik verschillende vechtsporten beoefend, zoals karate, kickboks en pencak silat. Op dit moment ben ik vier tot vijfmaal per week, los van de trainingen die ik geef, bezig met sport: variërend van recreatief (kick)boksen tot fitness, hardlopen en intensieve jump-ropeworkouts. Daarnaast houd ik mij ook bezig met voeding, zodat ik mijn trainingen naar een hoger niveau kan tillen. Voor mij is het werken bij TeamMotivation enorm gezellig en uitdagend, vanwege de gezellige trainers en de gemotiveerde en leuke klanten, variërend van bedrijven tot vriendengroepen, van beginners tot semi-gevorderden. Dit zorgt ervoor dat je constant moet vernieuwen: nieuwe oefeningen bedenken, switchen tussen verschillende trainingen (circuittraining, kickboks, bootcamp) en rekening moet houden met de verschillende niveaus van klanten. Verder is trainen in de buitenlucht, ondanks hoge temperaturen en droogte of wind, regen en sneeuw, vanuit onze visie een positieve stimulans voor je immuunsysteem. Het mooiste van dit alles is dat dit mij, als trainer, ook dwingt om bezig te blijven met sport; je kunt natuurlijk niet achterlopen! Ik hoop jullie graag een keer te zien en te verwelkomen bij TeamMotivation.

Anass Ahbari

Mijn naam is Anass Ahbari. Geboren en getogen in Amsterdam. 

Mijn sportachtergrond zijn kickboksen en hardlopen (marathon). Wat mij motiveert bij het geven van trainingen is de kick die ik krijg als ik mensen tot het uiterste zie gaan en zichtbaar sterker en beter worden.

Ik hoop jullie graag een keer te zien en te verwelkomen bij TeamMotivation.

Trainers

Marc

Mijn naam is Marc en sinds 2016 ben ik verbonden aan TeamMotivation Amsterdam. Met veel plezier verzorg ik al jarenlang bijna dagelijks een training voor dit mooie sportbedrijf. Voor mij is het werken bij TeamMotivation enorm gezellig en uitdagend, vanwege de gezellige trainers en de gemotiveerde en leuke klanten, variërend van bedrijven tot vriendengroepen, van beginners tot semi-gevorderden. Dit zorgt ervoor dat je constant moet vernieuwen: nieuwe oefeningen bedenken, switchen tussen verschillende trainingen (circuittraining, kickboks, bootcamp) en rekening moet houden met de verschillende niveaus van klanten. Ik hoop jullie graag een keer te zien en te verwelkomen bij TeamMotivation.

Anass Ahbari

Mijn naam is Anass Ahbari. Geboren en getogen in Amsterdam. 

Mijn sportachtergrond zijn kickboksen en hardlopen (marathon). Wat mij motiveert bij het geven van trainingen is de kick die ik krijg als ik mensen tot het uiterste zie gaan en zichtbaar sterker en beter worden.

Ik hoop jullie graag een keer te zien en te verwelkomen bij TeamMotivation.