Ons missie

Over team motivation

Over Team motivation

Onze Missie

Ik ben Hicham Aouled, de oprichter van Team Motivation. Ik ben een bevlogen trainer en sporter. Op basis van de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan met het trainen van zowel groepen als individuen heb ik een unieke visie ontwikkeld. Ik geloof sterk in de positieve gezondheidseffecten van workouts in de buitenlucht. Door veel buiten te sporten, raakt het lichaam aan de weerselementen gewend en neemt de weerstand toe. Door samen kou of warmte te trosteren geeft een outdoor workout ook het gevoel van een teamprestatie.

Van bureau naar workout in 5 minuten

In vijf minuten van het bureau of de vergadertafel naar een uurtje buiten sporten. Hoe fijn is dat? Na een workout van Team Motivation voelen uw werknemers zich weer opgefrist. Een sportende werknemer verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder.

Bijdragen aan een gezonde werkplek

In de Arbowet is vastgelegd dat iedere werknemer recht heeft op een veilige en gezonde werkplek. Ook vitaliteitsmanagement wordt steeds belangrijker. Met Team Motivation draagt u als werkgever bij aan een gezonde leefstijl met voldoende beweging van uw werknemers.

Teambuiliding en persoonlijke groei

Team Motivation laat uw werknemers focussen op persoonlijke groei en doelen. Door het tegen elkaar op te nemen, samenwerken of door elkaar uit te dagen worden uw werknemers als vanzelf een hechter team. Want sport verbroedert.