Ons verhaal

Over ons

Over ons

Ons verhaal.
Onze Missie.

Ik ben Hicham Aouled, oprichter van TeamMotivation en een bevlogen trainer. Persoonlijk heb ik veel sporten beoefend en heb ik jarenlang zowel groepen als individuen begeleid. Door mijn jaren lange ervaring heb ik een visie gecreëerd die ik nu graag overbreng naar mijn klanten.

Ik geloof enorm in outdoor training waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van eigen lichaamsgewicht. Door altijd buiten te sporten, zorg je ervoor dat je lichaam aan alle weerselementen gewend raakt waardoor je weerstand opbouwt. Door samen de kou of warmte te trotseren, zorg je elke training voor een overwinning. Met mijn mobile gym kunnen wij op elke locatie een training naar keuze realiseren en samen deze overwinning behalen.

Persoonlijk ontwikkelplan

Of je nou in een groep of individueel sport, bij TeamMotivation kan je aan je eigen ontwikkeling werken.

Teambuilding

Vergeet het behalen van deadlines, focus je op persoonlijke groei en het gezamenlijk verleggen van grenzen.

Sporten is gezond

Door het efficiënte en persoonlijke sportprogramma, voel je snel de effecten van de training.

De mobiele gym

een impressie

Met onze mobiele sportschool hebben wij altijd alle benodigdheden bij de hand en kunnen wij op elke locatie de gewenste training faciliteren

TeamMotivation wisselt veel af tussen cardio en fitness, waarbij we voornamelijk gebruik maken van het eigen lichaamsgewicht. Er wordt per individu een inschatting gemaakt over een geschikte training. Niet alleen tot de training wordt er ingekaderd; trainers staan klaar om vragen te beantwoorden over voeding en hoe je fit kan worden.  

Wij richten ons graag op het individu en de kwaliteiten van de sporter. Door deze persoonlijke aanpak zal de sporter volledig centraal komen te staan. Om een betere begeleiding te garanderen, houden wij de groep bewust klein. De groepen bestaan namelijk uit maximaal 12 sporters.

Social media