Onze verschillende

Diensten

Personal Training

Op eigen niveau

Teambuilding

Persoonlijke aanpak

Hulp bij voeding

Ontwikkelingsplan

Gezond

Wat wij leveren

 Met onze mobiele sportschool hebben wij altijd alle benodigdheden bij de hand en kunnen wij op elke locatie de gewenste training faciliteren. Tijdens de trainingen is er persoonlijke aandacht waarbij iedereen uitgedaagd wordt. Onze trainers zijn zodanig opgeleid dat zij weten welke oefeningen en trainingen geschikt zijn zodat je je grenzen verlegd!

Bedrijfstraining

Sporten met collega’s is dé manier voor het bevorderen van het teamgevoel, arbeidsproductiviteit en de gezondheid van de medewerkers. TeamMotivation biedt outdoor trainingen op locatie aan. Gezamenlijk grenzen verleggen en elkaar motiveren voor, na of tijdens een werkdag. De training is geschikt voor iedereen, er is geen instapniveau om deel te nemen. TeamMotivation vindt het belangrijk dat iedereen lekker kan sporten. Wij bieden iedereen een geschikte training om persoonlijke doelen te behalen.

Contact opnemen

Teambuilding

Gezamenlijk met collega’s aan een persoonlijk doel werken, zonder dat dit werk gerelateerd is, zorgt voor een andere vorm van verbinding. Vergeet het behalen van deadlines, focus je op persoonlijke groei en het gezamenlijk verleggen van grenzen. Dit geeft een boost in de groepsdynamiek binnen het bedrijf!

contact opnemen

Personal training

Een uitgebreide en persoonlijke aanpak waarbij de trainer zich tijdens de hele training richt op jouw persoonlijke doelen. Door het efficiënte en persoonlijke sportprogramma, voel je snel de effecten van de training. TeamMotivation daagt je uit om het beste uit jezelf te halen.

Contact opnemen

Persoonlijke ontwikkeling

Of je nou in een groep of individueel sport, bij TeamMotivation kan je aan je eigen ontwikkeling werken. Bij elke training zullen de trainers je uitdagen om het maximale resultaat te behalen. Naast training worden er ook adviezen over voeding, gezondheid en dagelijkse beweging gegeven. TeamMotivaton ondersteunt volledig bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

contact opnemen

Wat er over ons wordt gezegd

Recensies

Wij trainen nu al een tijdje met ons bedrijf met Team Motivation. Iedere maandag hebben we een bootcamptraining waarin we werken aan ons doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en samenwerkingsskils. We motiveren elkaar het maximaal haalbare uit onszelf te halen. Dit versterkt niet alleen onze conditie en weerstand, maar ook onze werkrelaties. Een absolute aanrader!

Anneloes

Google Review

Als je op zoek bent naar fysieke uitdaging, bewegen in de frisse buitenlucht, een gezonde uitlaatklep, individuele doelen wilt behalen, afwisseling en een total body workout zoekt, zonder poespas, met professionele coaching… ga dan bootcampen bij Team Motivation in Amsterdam. Door de veelzijdige trainingen ben ik fit en sterk geworden, je traint alle delen van je lichaam, je bouwt conditie op, werkt aan kracht en je kunt zelfs je frustratie eruit slaan bij de bokstrainingen. Ik raad het iedereen aan, op elk niveau!

Heleen

Google Review

Ben jij een topsporter en heb je een nieuwe uitdaging nodig? Een beginner die langzaam kracht en conditie wil opbouwen? Of gewoon een leuke een sportieve persoon die graag een uurtje gaat sporten uit het werk om je dag af te ronden met een groep gezellige mensen? Dan moet je naar Team Motivation en zul je merken dat het je goed doet. Team Motivation is uniek in het aanbod doordat werkelijk iedereen kan meedoen. Come and give it a try. You won’t be sorry!

Michelle

Google Review